Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Προσοχή: Προβοκατόρικες πατάτες Νευροκοπίου!

Αυτές είναι οι πατάτες Νευροκοπίου που έφεραν σε νευρική κρίση το ΚΚΕ!
Όχι στους καταναλωτές δεν έχουν νευρολογικές επιπτώσεις! ΑλκαιοΕΦΕΤ
Η ανακοίνωση του ΚΚΕ σημειώνει ότι «με πρωταγωνιστές τα ΜΜΕ των μεγαλοεπιχειρηματιών και την ενθάρρυνση της συγκυβέρνησης εξελίσσεται μια νέα, ανήθικη εκστρατεία προπαγάνδας για την εξαπάτηση του λαού με τον κωδικό "κίνημα της πατάτας"» και προσθέτει ότι «παίζουν και αξιοποιούν τον πόνο των φτωχών λαϊκών στρωμάτων που καθημερινά αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης».
Για να κατανοήσεις πώς μπορεί να σκέφτονται στον Περισσό, πρέπει να είσαι πολύ έξυπνος κι εγώ φαίνεται πως δεν είμαι. Γιατί πώς να εξηγήσω την απρόκλητη επίθεση του ΚΚΕ στο "λαϊκό" κίνημα της πατάτας! 
Το κίνημα της πατάτας δεν είναι καθεστωτικό, καθώς αντίθετα αναδεικνύει τις αδυναμίες του κράτους. 
Το κίνημα της πατάτας βοηθάει και τους αγρότες-εργαζόμενους που πωλούν σε ικανοποιητική τιμή και τους άλλους εργαζόμενους που αγοράζουν φτηνά και για τους οποίους κόπτεται το ΚΚΕ.
Το κίνημα της πατάτας σίγουρα δεν είναι ούτε "ανήθικο" πού ακριβώς βρίσκεται εδώ η έλλειψη ηθικής, αντιθέτως! Δεν είναι "εκστρατεία" και δεν είναι "προπαγάνδα". Τι λογική θα ήταν αυτή που θα προπαγάνδιζε φτηνή πατάτα για να καθησυχάσει το λαό και να τον αποπροσανατολίσει από τα καθημερινά προβλήματα. Όταν ο άλλος δεν έχει ούτε να πληρώσει το νοίκι του θα ησυχάσει επειδή γλίτωσε μερικά λεπτά ή ευρώ από ένα τσουβάλι πατάτες; Αποπροσανατολιστικό είναι αντίθετα να καταδικάζουμε και τους εχθρούς του λαού αλλά και τους φίλους του μαζί, ως προβοκάτορες. Όταν σε ένα πόλεμο φωνάζεις την ώρα της μάχης: Προσέξτε το διπλανό σας γιατί είναι κατάσκοπος του εχθρού, μάλλον εσύ είσαι ο εγκάθετος του εχθρού κι υπηρετείς τα δικά του συμφέροντα.

Παρόλα αυτά στο ΚΚΕ επιμένουν ότι: "«δεν στηρίζουν κανέναν μεσάζοντα, αλλά τους παραγωγούς και κυρίως τους συνεταιρισμούς παραγωγών».
ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΑ, ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ!

Με τέτοιους πολιτικούς κι από τα δεξιά κι από τα αριστερά, δεν απορεί κανείς γιατί η χώρα έφτασε ως εδώ!

ΥΓ Φυσικά όλοι ξέρουν ότι το ΚΚΕ έκανε αυτή την κίνηση για να επιτεθεί στο ανταγωνιστικό του ΣΥΡΙΖΑ. Πάντα με τη λογική του: Μόνο ότι φέρει το δικό μας όνομα είναι γνήσιο. Αντίθετα ό,τι φέρει το όνομα του διπλανού μας είναι εξορισμού κλεψίτυπο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου