Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

3η ανάρτηση για νέες πολιτικές κινήσεις


Να και μια ακόμα πολιτική κίνηση από τον Μίκη Θεοδωράκη. Η κρίση ανήκει στον καθένα μας. Η διάταξη των ως τώρα κομμάτων κατά τις δημοσκοπήσεις είναι!
1η η ΝΔ
2η η Δημοκρατική Αριστερά
3ο το ΚΚΕ
4ος ο Συνασπισμός
5ο  το ΛΑΟΣ

Τη δημιουργία ενός νέου πολιτικού μετώπου με την ονομασία «Ελληνική Λαϊκή Δημοκρατική Αντίσταση» ανακοίνωσε ο Μίκης Θεοδωράκης.
Ο μουσικοσυνθέτης, δήλωσε ότι το μέτωπο, που θα κάνει την επίσημη εμφάνισή του σε λίγες ημέρες, «θα πρέπει να αποτελείται από πολίτες από όλους του χώρους της εθνικής μας ζωής με αξία και ήθος».
Ο Μίκης Θεοδωράκης περιέγραψε τους άξονες του μετώπου ως «ελευθερία και ανεξαρτησία» και «αλληλεγγύη και αντίσταση».
Παράλληλα μίλησε για δυνάμεις που «εξετάζουν μεθοδικά την καταστροφή της πατρίδας και τη μετατροπή του λαού σε λαό ραγιάδων» και οι οποίες έχουν καταφέρει να ελέγχουν το σύστημα εξουσίας της χώρας.
Επίσης επιτέθηκε στους δανειστές της χώρας οι οποίοι, όπως είπε, «το πολύ σε πέντε χρόνια θα έχουν καταφέρει να έχουν δικά τους τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, τις μεγάλες οδικές αρτηρίες, την ηλιακή ενέργεια, το νερό, τα δημόσια ακίνητα και τα ιστορικά μας μνημεία».


Χρησιμοποιώντας τις λέξεις "σπίθα" και "Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών", μπορεί κανείς να βρει στο google περαιτέρω πληροφορίες για τις κινήσεις του αειθαλούς όσο και αντιφατικού Μίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου