Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Η παρανομία στην Ελλάδα



Τρεις εγκληματικές οργανώσεις που συνεργάζονταν μεταξύ τους εξάρθρωσε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας, ενώ σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος διακοσίων είκοσι ατόμων, εκ των οποίων τα δεκαοκτώ περίπου αποτελούσαν τα αρχηγικά τους μέλη.
Οι τρεις εγκληματικές οργανώσεις ενέχονται σε μεγάλο αριθμό υποθέσεων εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών, διακεκριμένων περιπτώσεων κατοχής και εμπορίας πυροβόλων όπλων, μαστροπείας, πλαστογραφίας, πρόκλησης και προσφοράς για εκτέλεση κακουργήματος και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.”
«Το σκάνδαλο µε τους στηµένους ποδοσφαιρικούς αγώνες παίρνει ακόµα µεγαλύτερες διαστάσεις καθώς στο µικροσκόπιο των ερευνών βρίσκονται τουλάχιστον 70 άτοµα – αθλητικοί παράγοντες, ποδοσφαιριστές, ιδιοκτήτες γραφείων στοιχηµάτων – που εξετάζεται αν έχουν εµπλοκή στην υπόθεση
Μα στην Ελλάδα όσες φυλακές και να φτιάξουν, που να χωρέσουμε όλοι. Πρέπει να μπουν σχεδόν όλοι οι πολιτικοί –παρεκτός μερικών σκοτεινών εξαιρέσεων- για όλα τα ρουσφέτια δεκαετιών, όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι –παρεκτός μερικών σκοτεινών εξαιρέσεων- για φακελάκια, υπόγειες ρυθμίσεις κοκ. Όλοι όσοι ενέχονται σε κυκλώματα σαν το νεοαποκλυφθέν, που φαίνεται να είναι απλώς κορυφή του παγόβουνου, όλο το κύκλωμα του ποδοσφαίρου κι όσοι απομείνουν, επειδή δεν έχουν να πληρώσουν στις τράπεζες, στα ασφαλιστικά ταμεία και στην εφορία... Είναι πασιφανές τελικά ότι στη χώρα μας καλύτερα είναι να κλείσουμε στη φυλακή τους λίγους που πάνε με το σταυρό στο χέρι και να αποδεχτούμε τη νομιμότητα της παρανομίας για τους υπόλοιπους κάνοντας τη χώρα μας βασίλειο της λωποδυσίας.

Διότι στη Βρετανία είδατε τι έγινε με τις υποκλοπές, άμεσες φυλακίσεις μεγαλοσχημόνων http://www.euro2day.gr/news/world/125/articles/648076/ArticleNewsWorld.aspx, κλείσιμο εφημερίδας Μέρντοχ, ξε-μέρντοχ http://www.tovima.gr/world/article/?aid=409972
και δεν είναι και η Βρετανία καμιά αγία χώρα... Εδώ στην Ελλάδα όμως όταν συζητούσαμε πριν τρία χρόνια για υποκλοπές τι έγινε; Ποιοι μπήκαν φυλακή; Δεν ακούω... Ποιο δυνατά!!!

Διότι στην ...Τουρκία είδατε τι έγινε με τη Φενέρμπαχτσε! Φυλακίσεις μεγάλων ονομάτων, http://www.tovima.gr/sports/article/?aid=409298
 υποβάθμιση στους -273°C (μπρρρρ...) της ομάδας! http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=345485&cid=10
ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕ!!! Ενώ εδώ επικυρώνεται η αμαρτωλή βαθμολογία, προϊόν παράνομων επεμβάσεων, οι συλληφθέντες ένας, ένας αφήνονται ελεύθεροι και έπειτα ζητούν να αρθεί και η... απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και ο ...Μάκης ακόμα καπνίζει το πούρο του σε κάποιο νησί... Θα παραδοθεί λέει όταν τελειώσει τις διακοπές. Ήταν έτοιμος  βλέπετε να παραδοθεί για να αφήσουν ελεύθερο το γιο του, αλλά τώρα που τον άφησαν μόνοι τους γιατί να βιαστεί!!!

Μετά από αυτά, μη τολμήσετε –όσοι έχετε ακόμα χρήματα- να πάτε για διακοπές στην Ευρώπη. Έρχονται συνεχώς μαρτυρίες από την εσπερία, ότι οι κουτόφραγκοι μόλις μαθαίνουν ότι είσαι Έλληνας σε γιουχάρουν ομαδικά αναγκάζοντάς σε να τα μαζέψεις και να γυρίσεις στα πάτρια αμαρτωλά εδάφη μια ώρα αρχύτερα, μαυρίζοντάς σου τις διακοπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου