Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Κάνε κι εσύ μια απεργία πείνας, μπορείς!


Τι βδομάδα κι αυτή Θεέ μου, το σύμπαν σείεται. Όχι από τους σεισμούς στη Ν. Ζηλανδία.

1. Ακόμα τσιμπιόμαστε για να συνέρθουμε από τα γεγονότα του «Καραϊσκάκη», -ο δόλιος ο ήρωας τι μας έφταιξε;- Αυτό το super lingerie δεν το κλείνετε βρε παιδιά, πλυντήριο μαύρου χρήματος και βιομηχανία γενικής αμαύρωσης κατέληξε.

2. Ο φρέσκος Καμίνης έγινε καμίνι που βγάζει καπνούς. Όσοι έχουμε αριστερές ιδέες και κοινωνικές ευσαισθησίες -λέει- πρέπει με σταλινική ομοψυχία να συστρατευτούμε στον αγώνα της μεταφοράς αναξιοπαθούντων μεταναστών. Να βάλουμε όλοι τα ΙΧιά μας και να τους κουβαλάμε από τα σύνορα στην Υπατία. Όσοι δε αν και αριστερίζοντες κατέχουν σκάφη, να τους φέρνουμε από την Κρήτη και τα λοιπά νησιά μας κι όσοι ιδιωτικό τζετ ή θαλαμηγούς, από το Μπαχρέιν, την Αίγυπτο, τη Λιβύη την Τυνησία και τέλος πάντων από όλες τις χώρες που πλήττονται, καθότι εμείς είμαστε μπεσαλήδες, χουβαρντάδες και παραδοσιακά φιλόξενοι... αρκεί να πληρώνουν άλλοι.

3. Ο Γιωργάκης μας δίνει τον «νυν υπέρ πάντων ο αγών» κόντρα στην μισητή για τους Έλληνες μέγαιρα Φράου Μέρκελ.

4. Αύριο όλοι στους δρόμους με απρόβλεπτες συνέπειες σε νεκρούς και τραυματίες, σε καμένα αυτοκίνητα και μισητές τράπεζες. Άλλοι για τα «κεκτημένα» τους, έστω κι αν αυτά είναι τα «καταπατημένα» των άλλων -βλ. Γιατροί κι άλλοι ευνοημένοι-, αλλά και άνεργοι που μοιάζουν με απεργούς πείνας όπως και νεόπτωχοι με τα lacost που ψάχνουν στους κάδους... Το ερώτημα είναι: Να τους μουτζώσουμε όλους και να πτωχεύσουμε βγάζοντας τη γλώσσα σε όλους, ή να υπομείνουμε τη φτώχια αποψιλώνοντας τα ραδίκια από τα πάρκα –απαγορεύεται ξέρετε...- τουλάχιστον μέχρι το 2015;

5. Ο Μάρτης και η διαφαινόμενη πτώχευση, πλησιάζει.

Η λύση είναι απλή:

- Να αντισταθούμε με «ανυπακοή» σε κάθε κυβέρνηση ή αντιπολίτευση, πλην αυτών που συστήνουν ανυπακοή. (Ερώτηση: Ανυπακοή στα κελεύσματα περί ανυπακοής, επιτρέπεται;)

- Να σηκώνουμε τις μπάρες με κουτουλιά του ΙΧιού μας.

- Να μην πληρώνουμε φόρους, διότι μόνο οι ψαρωμένοι πληρώνουν, άλλωστε το κράτος είναι άδικο και διεφθαρμένο και δεν του αξίζουν τα λεφτά μας.

- Να καπνίζουμε αρειμανίως, προκλητικώς και επιδεικτικώς σε δημόσιους κλειστούς, ανοιχτούς και ημιυπαίθριους χώρους, γιατί εμείς δε... μασάμε!

- Να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε και να αβαντάρουμε τα πάσης φύσεως παλικάρια που εξευτελίζουν τους νόμους και τις υποτιθέμενες δυνάμεις της τάξης, Κερατέας και πασών των μεσογείων, με πρώτο το Βασίλη –τον Παληοκώστα ντε-, και όλη την καλή παρέα που στέλνει βόμβες για να σκοτώσει ανθρώπους, αλλά δεν είχαν καμιά σχέση... με τους ...συντρόφους που απειλούν τους δικαστές αν τους καταδικάσουν. Απλώς λέει περνούσαν και τους έπιασαν...

ΟΙ καπνοί από τις φωτιές της Λιβύης, που ο στρατός του «ηγέτη» βομβαρδίζει το λαό του, έρχονται για να ενωθούν με τα δικά μας καπνογόνα και η οργή των βομβαρδισμένων με τη δικιά μας ενάντια σε εκείνους που μας ξεβόλεψαν από τον μακάριο ύπνο μας.

Λύση υπάρχει για όλα:

Κάνε κι εσύ μια απεργία πείνας, μπορείς!

Κάνε μία για τα λεφτά που κατασπατάλησαν οι κυβερνήσεις υπό τη δικιά μας πίεση και ψηφοφορική επιβράβευση.

Κάνε ακόμα μία –κατά το «δις εις θάνατον»- για τους μετανάστες που κατόρθωσαν να μείνουν έξω από τα τρύπια μας σύνορα, αλλά και γι’ αυτούς που μπήκαν για να πεθάνουν υπό το βλέμμα της γυμνής Υπατίας.

Σίγουρα δεν αξίζει να κάνεις για τους βομβαρδισμένους Λίβυους, αφού ο Καντάφι θα χαρεί να πεθάνεις πεινασμένος!

Μπορείς όμως να κάνεις ακόμα μία –κατά το «τρις εις θάνατον»- για μία πρόσκληση στους πριγκιπικούς γάμους, παρέα με την Μεξικάνα Estibalis Chavez. http://www.huffingtonpost.com/2011/02/18/estibalis-chavez-mexican-teen-hunger-strike_n_825151.html Τουλάχιστον θα ‘χει γούστο και... γκλαμούρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου