Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Βουλώστε αυτή την αναθεματισμένη τρύπα!


"Επιτέλους βουλώστε αυτή την αναθεματισμένη τρύπα στον κόλπο του Μεξικού, που ξερνάει πετρέλαιο εκεί που δεν το θέλουμε!" Αυτή ήταν η έκφραση οργής του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα για τη συνεχιζόμενη διαρροή πετρελαίου στο βυθό της θάλασσας. Αλλά βλέπετε παρότι το 'πε κοτζάμ πλανητάρχης, δεν έγινε τίποτα ακόμα. Αποδείχτηκε ότι δεν ήξερε το συνθηματικό "σουσάμι άνοιξε" κι η πετρελαιοπηγή συνεχίζει απτόητη. Κοτζάμ ΗΠΑ, κοτζάμ ΒP, κοτζάμ σύγχρονη τεχνολογία και μια πηγή μας βγάζει τη γλώσσα -και πολύ μαύρη γλώσσα- κάπου στη φλούδα της γης στο Αμέρικα.

Βουλώστε την τρύπα της εξεταστικής που αναδίδει ανωριμότητα δημοκρατίας και κομματικό τακτικισμό, αντί για άνεμο ηθικής και ακεραιότητας! Είπαμε να μας βγάλει καθαρό πετρέλαιο δημοκρατίας και δικαιοσύνης, όχι ασχημοσύνης συνεχιζόμενα κακής κομματικής νοοτροπίας!

Βουλώστε αυτή την τρύπα της αιμορραγίας τουρισμού με ZENITH κι άλλα συμπαθή πλεούμενα που το κράτος –ποιος κυβερνά αυτό τον τόπο;- δεν μπορεί να να εγγυηθεί τον κατάπλου τους, παρότι εκείνοι μάλλον το θέλουν! Δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου, ούτε της διαφυγής ολίγων εκατομμυρίων ευρώ!

Βουλώστε αυτή την τρύπα οικονομικής αιμορραγίας του Δημοσίου που ούτε καν ανακόπηκε προς το παρών! Όσους φτωχούς και να φορολογήσετε, όσες προβληματικές κι αν αποκρατικοποιήσετε, αν δεν κλείσετε τις τρύπες που "χάνουν" από παντού, -προμηθευτές νοσοκομείων, κουμπάροι, μπατζανάκηδες και όλα τα συμπαθή συγγενίδια- οι πίθοι των Δαναΐδων δεν πρόκειται να γεμίσουν ποτέ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου