Κυριακή 23 Μαΐου 2010

ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΕΠΙΔΗΜΙΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ...

Κάποιος νόμος πρέπει να ερμηνεύει κι αυτά τα φαινόμενα που εμφανίζονται στη διεθνή επικαιρότητα με μορφή επιδημίας! Μαθηματικοί της στατιστικής και των πιθανοτήτων, ανθρωπολόγοι, ψυχίατροι κοινωνιολόγοι, ενωθείτε!

Πώς εξηγείται η ξαφνική επιδημία στην Κίνα Ηρώδηδων –γιατί να μην έχουν πληθυντικό τα κύρια ονόματα;- που εισβάλλουν σε νηπιαγωγεία σκορπώντας το θάνατο; Κάποιο πρόγραμμα της τηλεόρασης τους κούρδισε όλους αυτούς συγχρόνως; Εκτός κι αν το κλειστό Κινεζικό καθεστώς μέχρι τώρα απέκρυπτε τη συνήθεια(;) των Κινέζων να σκοτώνουν τα νήπιά τους στα νηπιαγωγεία και τώρα ξαφνικά αποφάσισαν να τα δημοσιοποιήσουν όλα μαζί!!!

Ξέραμε –ξέρατε;- μέχρι τώρα μόνο ότι οι Κινέζοι πλούσιοι πληρώνουν όσο-όσο για μια σούπα ανθρώπινου εμβρύου, η οποία λένε ότι είναι πεντανόστιμη, εκτός των θεραπευτικών και αντιγηραντικών της ιδιοτήτων.

Πώς εξηγείται η επιδημία πτώσεων αεροσκαφών που τις τελευταίες μέρες μας βομβαρδίζει η επικαιρότητα με την αντίστοιχη ανατριχιαστική οδύνη;

Επιδημία πτώσεων αεροσκαφών με εκατοντάδες νεκρούς.

1. Ξεκινώντας από αυτό της Λιβύης στις 12 Μαΐου, με ένα παιδάκι μόνο διασωθέν και πάνω από 100 νεκρούς, δηλαδή πριν από 10 μόλις ημέρες.

2. Συνεχίζοντας με αυτό του Αntonov στα ορεινά του Αφγανιστάν χωρίς διασωθέντες από τους 43 επιβαίνοντες, πέντε μόλις μέρες μετά.

3. και με τελευταίο –ας ελπίσουμε να μην υπάρχει συνέχεια- το σημερινό στην Ινδία με 7 διασωθέντες (λένε οι μέχρι τώρα πληροφορίες).

Αν εξαιρέσουμε τους 6 νεκρούς της πτώσης μονοκινητήριου αεροσκάφους στον Αμαζόνιο της Βραζιλίας και μόνο με τα προηγούμενα, το κακό τρίτωσε! Να πιστέψουμε προλήψεις, σύμπτωση, ή μήπως πάλι οι μαθηματικοί, τεχνικοί και υπόλοιποι εις –κοι έχουν κάποια εξήγηση. Έκκληση κάνω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου